Hoezo, afscheid nemen bestaat niet?

6-6-2010

Het was geweldig! En dan hebben we het natuurlijk over ons vertrek gisteren vanuit Harlingen.

In onze stoutste dromen hadden we dit niet kunnen verwachten. Wat hartverwarmend en mooi, al die mensen op de kade met wie we ieder een uniek verhaal hebben. Door alle zonnebrillen konden we gelukkig niet te veel tranen zien maar de emoties liepen soms hoog op...

Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, kaartjes en cadeautjes die we ontvingen. Het leek net onze bruiloft; pakjes uitpakken in bed :-) En ook hier moesten we soms een traantje wegpinken als er weer iets ontroerends voorbij kwam. Het shantykoor op de kade was voor ons ook echt een grote verrassing, de `slagroom op de koffie` tijdens de borrel. Rotary bedankt!

Het konvooi schepen dat ons om kwart over 3 uitgeleide deed was een fantastisch decorum. Op zee, buiten de haven, waren we wel aan wat frisse lucht toe na alle indrukken. We zijn daarom lekker rustig naar Vlieland gevaren. Maren had het best even moeilijk met afscheid nemen van haar vriendjes, tot er een opstapper aan boord verscheen: Flip de Beer, bekend van school, gaat met ons mee op reis!

Op Vlieland ging de feestvreugde vrolijk verder. Het was echt open huis aan boord van de Seaquest. De hele haven had van onze plannen gehoord en dat hebben we geweten. Heel erg moe maar zeer voldaan hopen we morgen onze reis te vervolgen. Nu gaan we eerst even "onder zeil". Welterusten!

P.S. Foto`s volgen.

Automatisch op de hoogte blijven van onze reis? Meld je aan via bovenstaande rss-button!