Driedubbel feest

28-1-2013

Vol spanning wachten we dinsdagmidag op Huib Jan's aankomst op het vliegveld van Auckland. De start van zijn reis verloopt anders dan gepland, als zijn vliegtuig 6 uur lang aan de grond moet blijven door de hevige sneeuwval in Nederland. Onvoorstelbaar hier in Auckland, waar de mussen bijna van het dak vallen. Daarna verloopt zijn reis gelukkig vlekkeloos. Het is feest als we onze heit en liefste weer in de armen kunnen sluiten, na drie weken alleen maar Skypecontact. Een lieve vriendin in Nederland verwoordt het heel pakkend: "Nog heel even en jullie man, zoon en papa is er weer om jullie te knuffelen, te verlichten en natuurlijk om het gezin weer compleet te maken." En zo is het.

Een paar dagen later staan we, midden in de nacht, weer op het vliegveld. Bauwina komt nl. drie weken op bezoek in Nieuw-Zeeland. Als zij door de gate komt, is het voor de tweede maal deze week feest: een stukje Nederland dat ons lief is, hebben we nu even 'binnen handbereik', tijd voor vriendinnentijd!

Het leuke is: heel Auckland viert feest met ons: de stad bestaat 'slechts' 173 jaar maar dat is genoeg reden voor zo'n jonge stad voor heel veel feest: een lang weekend vol activiteiten met o.a. een 'buskers festival', oftewel een straatfestival, een regatta, vliegshow, seafood festival, folk festival, etc. en toevallig bijna alles naast de deur van Seaquest. Driedubbel feest dus hier. Onze week kan niet meer stuk!

Automatisch op de hoogte blijven van onze reis? Meld je aan via bovenstaande rss-button!